Timur Acar Kimdir, Nereli, Dizileri?

Timur Acar Kimdir, Nereli, Dizileri?

Timur Acar Kimdir? Timur Acar Yaşı, Timur Acar Biyografisi, Timur Acar Fotoğrafları, Timur Acar Burcu, Timur Acar Hayatı? Timur Acar ile ilgili tüm merak edilenler haber sitemizde...

21 Kasım 2017 - 12:04 - Güncelleme: 21 Kasım 2017 - 12:09

Timur Acar, 22 Aralık 1979 senesinde Sakarya'da dünyaya gelmiştir. Çocukluğunu Almanya'da geçiren ünlü sanatçı, 17 Ağustos 1999 tarihinde meydana gelen depremden sonra ailesi ile memleketi olan Sakarya'ya yerleşmiştir. 1999 senesinde tiyatro ile ilgilenmeye başlamıştır ve 9 Eylül Üniversitesi'nden 4 yıl oyunculuk eğitimi almıştır. 

Timur Acar, ekran karşısına ilk olarak 2007 senesinde 'Avrupa Yakası' isimli dizide rol alarak adım atmıştır. 2009 senesinde 'Akasya Durağı' isimli komedi dizisinde rol alarak tanınmıştır. 2009 senesinde 'Türkler Çıldırmış Olmalı' isimli filmde oynamıştır. Asıl çıkışını, 2010 senesinde 'Çakallarla Dans' isimli filmde rol alarak yakalamıştır. 2014 senesinde 'Kertenkele' isimli dizide başrollerde oynanmıştır. Ünlü sanatçı günümüzde, Fox TV ekranlarında yer alan 'Nerdesin Birader' isimli dizide oynamaktadır. 

Timur Acar Doğum Tarihi: 22 Aralık 1979

Timur Acar Doğum Yeri (Nereli): Sakarya, Türkiye

Timur Acar Burcu: Oğlak

Timur Acar Kilosu: 82

Timur Acar Boyu: 1.79 cm

Timur Acar Göz Rengi: Kahverengi

Timur Acar Saç Rengi: Siyah

Filmografi

YILBAŞLIKROLÜ
2017Nerdesin Birader? - Sezon 1-
2016Çakallarla Dans 4Köfte Necmi
2015Kertenkele - Sezon 2Kertenkele / Ziya Hoca
2014Kertenkele - Sezon 1Kertenkele / Ziya Hoca
2014Çakallarla Dans 3: Sıfır SıkıntıKöfte Necmi
2013Bebek İşi - Sezon 1-
2013Erkek Tarafı Testosteron-
2013Hayat Sana GüzelTaner
2012Çakallarla Dans 2 : Hastasıyız DedeKöfte Necmi
2010Akasya Durağı - Sezon 3Arif
2010Çakallarla Dans-
2009Türkler Çıldırmış Olmalı 
2009Ah Kalbim - Sezon 1Hıdır
2009Başka Dilde Aşk-
2008Avrupa Yakası - Sezon 6İzzet
2007Avrupa Yakası - Sezon 5İzzet
2006Avrupa Yakası - Sezon 4İzzet

2017/11/2030594.jpg
2017/11/5829668.jpg
2017/11/7616520.jpg
2017/11/7240232.jpg
Kaynak: ankarasonhaber

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Türk yönetmenin virüs konulu kısa filminde Kovid-19 tesadüfü
Türk yönetmenin virüs konulu kısa filminde Kovid-19 tesadüfü
Arazi sınırı tartışmasında komşusunu öldürdü
Arazi sınırı tartışmasında komşusunu öldürdü