Necati Şaşmaz Kimdir, Burcu, Yaşı?

Necati Şaşmaz Kimdir, Burcu, Yaşı?

Necati Şaşmaz Kimdir? Necati Şaşmaz Yaşı, Necati Şaşmaz Biyografisi, Necati Şaşmaz Fotoğrafları, Necati Şaşmaz Burcu, Necati Şaşmaz Hayatı? Necati Şaşmaz ile ilgili tüm merak edilenler haber sitemizde...

01 Kasım 2017 - 12:36 - Güncelleme: 25 Kasım 2017 - 12:57

Necati Şaşmaz, 15 Aralık 1971 senesinde Elazığ'da dünyaya gelmiştir. Eğitim hayatını, Kanada'da tamamlayan ünlü oyuncu, 6 sene ABD'de yaşadıktan sonra 2001 senesine Türkiye'ye gelmiştir. Necati Şaşmaz o zamanlarda yaşanan saldırılar nedeni ve ailesinin ısrarı üzerine Türkiye'de yaşamaya başlamıştır. Ankara'da sigarta acentesi açan Şaşmaz çok geçmeden İstanbul'da Osman Sınav ile bir iş görüşmesine oturduktan sonra, Osman Sınav'ın "Bir dizi düşünüyoruz seni de başrol olarak düşünüyorum" sözlerine 1 ay sonra tamam diyerek oyunculuğa adım atmıştır. .

Necati Şaşmaz, ilk olarak 2003 senesinde 'Kurtlar Vadisi' adlı dizide başrol olarak oyunculuğa başlamıştır. 2005 yılında Show Tv ekranlarında yayımlanan "Ekmek Teknesi" adlı dizide oynamıştır. 2007 tarihinde "Kurtlar Vadisi Terör" adlı dizide oynamıştır. 2007-2016 senesinde "Kurtlar Vadisi Pusu" adlı dizide başrol, konsept, yapımcı olarak görev almıştır. 2010 yılında 'Halil İbrahim Sofrası' adlı dizide konuk oyuncu olarak yer almıştır. 2015 senesinde Kanal D ekranlarında yayımlanan 'Kara Kutu' adlı dizinin yapımcısıdır. 2017 senesinde yayımlanan 'Kurtlar Vadisi Vatan' adlı dizide başrol ve yapımcıdır.

Necati Şaşmaz Doğum Tarihi: 15 Aralık 1971

Necati Şaşmaz Doğum Yeri (Nereli): Elazığ, Türkiye

Necati Şaşmaz Burcu: Yay

Necati Şaşmaz Kilosu: 73

Necati Şaşmaz Boyu: 1.73 cm

Necati Şaşmaz Göz Rengi: Koyu Kahverengi

Necati Şaşmaz Saç Rengi: Siyah

Filmografisi

Sinema
YılAdıRolNotlar
2006Kurtlar Vadisi IrakPolat AlemdarBaşrol
2011Kurtlar Vadisi FilistinPolat AlemdarBaşrol
2017Kurtlar Vadisi VatanPolat AlemdarBaşrol/Yapımcı
Televizyon
YılAdıRolNotlar
2003 - 2005Kurtlar VadisiPolat AlemdarBaşrol
2005Ekmek TeknesiPolat AlemdarKonuk oyuncu
2006Mavi RüyaNecati ŞaşmazKonuk oyuncu
2007Kurtlar Vadisi TerörPolat AlemdarBaşrol
2007-2016Kurtlar Vadisi PusuPolat AlemdarBaşrol,Yapımcı,Konsept
2010Halil İbrahim SofrasıNecati ŞaşmazKonuk oyuncu
2012Kurt KanunuEnver PaşaKonuk oyuncu
2015Kara Kutu Yapımcı

 

2017/11/8739858.jpg
2017/11/462363.jpg
Kaynak: ankarasonhaber

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Türk yönetmenin virüs konulu kısa filminde Kovid-19 tesadüfü
Türk yönetmenin virüs konulu kısa filminde Kovid-19 tesadüfü
Arazi sınırı tartışmasında komşusunu öldürdü
Arazi sınırı tartışmasında komşusunu öldürdü