Nebil Sayın Kimdir? Nereli, Yaşı, Boyu?

Nebil Sayın Kimdir? Nereli, Yaşı, Boyu?

Nebil Sayın Kimdir? Nebil Sayın Yaşı, Nebil Sayın Biyografisi, Nebil Sayın Fotoğrafları, Nebil Sayın Burcu, Nebil Sayın Hayatı? Nebil Sayın ile ilgili tüm merak edilenler haber sitemizde...

02 Ocak 2018 - 11:35 - Güncelleme: 02 Ocak 2018 - 11:49

Nebil Sayın, 21 Nisan 1971 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Üniversite eğitimini Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü'nden mezun olarak tamamlamıştır. 

Nebil Sayın, ekran karşısında ilk olarak 2001 senesinde 'Savunma' isimli dizide oynayarak adım atmıştır. 2008 senesinde 'Hayat Var' isimli filmde rol almıştır. 2014 senesinde TRT ekranlarında yer alan 'Yedikule Hayat Yokuşu' isimli dizide oynamıştır. Ünlü sanatçı asıl çıkışını, 2016 senesinde Show TV ekranlarında yer alan ve başrollerinde Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor, Bensu Soral gibi isimlerin bulunduğu 'İçerde' isimli dizide rol alarak yakalamıştır. Nebil Sayın günümüzde, Show TV ekranlarında yer alan ve reyting rekorları kıran 'Çukur' isimli dizide oynamaktadır. 

Nebil Sayın Doğum Tarihi: 21 Nisan 1971

Nebil Sayın Doğum Yeri (Nereli): İstanbul, Türkiye

Nebil Sayın Burcu: Boğa

Nebil Sayın Kilosu: 79

Nebil Sayın Boyu: 1.89 cm

Nebil Sayın Göz Rengi: Mavi

Nebil Sayın Saç Rengi: Kahverengi

 

Filmografi

YılAdıRolNotlar
2001Savunma-TV dizisi
2008Hayat VarAdamSinema filmi
2010DMetinSinema filmi
2011Günah KeçisiMacitSinema filmi
2013Şarkı Söyleyen KadınlarEminSinema filmi
2014Yedikule Hayat YokuşuKülhanTV dizisi
2014YolculukMustafaSinema filmi
2015Ve Panayır Köyden Gider-Sinema filmi
2016Boşu Bir Yerde-Sinema filmi
2016-2017İçerdeCoşkunTV dizisi
2017-günümüzÇukurMuhittinTV dizisi

 

 


 

2018/01/4165562.jpg
2018/01/524322.jpg
2018/01/7780296.png
2018/01/5788263.jpg
Kaynak: ankarasonhaber

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Türk yönetmenin virüs konulu kısa filminde Kovid-19 tesadüfü
Türk yönetmenin virüs konulu kısa filminde Kovid-19 tesadüfü
Arazi sınırı tartışmasında komşusunu öldürdü
Arazi sınırı tartışmasında komşusunu öldürdü