Fatih Artman Kimdir, Hayatı, Boyu?

Fatih Artman Kimdir, Hayatı, Boyu?

Fatih Artman Kimdir? Fatih Artman Yaşı, Fatih Artman Biyografisi, Fatih Artman Fotoğrafları, Fatih Artman Burcu, Fatih Artman Hayatı? Fatih Artman ile ilgili tüm merak edilenler haber sitemizde...

25 Kasım 2017 - 11:21 - Güncelleme: 25 Kasım 2017 - 12:15

Fatih Artman, 13 Şubat 1988 tarihinde Ankara'da dünyaya gelmiştir. Annesi ev hanımı olan ünlü oyuncu, 2002 senesinde babasını kaybetmiştir. İlkokul ve ortaokul eğitimini kendi mahallesi olan Gazi Mahallesi'nde, lise eğitimini ise Balgat Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nden mezun olarak tamamlamıştır. Üniversite eğitimini Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Ana Sanat Dalı Oyunculuk Bölümü'nden mezun olarak tamamlamıştır. 

Fatih Artman 2010 senesinde Star TV ekranlarına gelen ve büyük kitlelere ulaşan 'Behzat Ç: Bir Ankara Polisiyesi' isimli dizide 'Harun' karakterini canlandırarak çıkışını yakalamıştır. 2015 senesinde Kanal D ekranlarına gelen 'Beş Kardeş' isimli dizide rol almıştır. 2016 senesinde 'Ekşi Elmalar' isimli filmde oynamıştır. 2017 senesinde yönetmenliğini ve senaristliğini Yılmaz Erdoğan'ın yaptığı 'Tatlım Tatlım' isimli filmde rol almıştır. Ünlü sanatçı günümüzde, Kanal D ekranlarına gelen 'Vatanım Sensin' isimli dizide oynamaktadır.

Fatih Artman Doğum Tarihi: 13 Şubat 1988

Fatih Artman Doğum Yeri (Nereli): Ankara, Türkiye

Fatih Artman Burcu: Kova

Fatih Artman Kilosu: 85

Fatih Artman Boyu: 1.89 cm

Fatih Artman Göz Rengi: Yeşil

Fatih Artman Saç Rengi: Kahverengi

Filmografi

YılTürYapım adıKarakter
2010-2013DiziBehzat Ç. Bir Ankara PolisiyesiHarun
2011FilmBehzat Ç. Seni Kalbime GömdümHarun
2013FilmBehzat Ç. Ankara YanıyorHarun
2015FilmBana Masal AnlatmaRıza
2015DiziBeş KardeşAziz
2016FilmEkşi ElmalarHabip
2015FilmKırık Kalpler BankasıThe Angel
2017Mini diziSon Destan-
2017FilmTatlım Tatlım(film)-
2017DiziVatanım SensinYüzbaşı Yakup /Binbir Surat/Suratsız
2017FilmAşkın Gören Gözlere İhtiyacı Yok 

 

 

 

2017/11/1992204.jpg
2017/11/1392974.jpg
2017/11/7720479.jpg
2017/11/637355.jpg

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Türk yönetmenin virüs konulu kısa filminde Kovid-19 tesadüfü
Türk yönetmenin virüs konulu kısa filminde Kovid-19 tesadüfü
Arazi sınırı tartışmasında komşusunu öldürdü
Arazi sınırı tartışmasında komşusunu öldürdü