Berk Hakman Kimdir, Nereli, Doğum Tarihi?

Berk Hakman Kimdir, Nereli, Doğum Tarihi?

Berk Hakman Kimdir? Berk Hakman Yaşı, Berk Hakman Biyografisi, Berk Hakman Fotoğrafları, Berk Hakman Burcu, Berk Hakman Hayatı? Berk Hakman ile ilgili tüm merak edilenler haber sitemizde...

03 Ocak 2018 - 12:21 - Güncelleme: 03 Ocak 2018 - 12:34

Berk Hakman, 14 Ağustos 1981 tarihinde Ankara'da dünyaya gelmiştir. Akdeniz Üniversitesi Turizm İşletmecliği Bölümü'nde iki sene eğitim gören Berk Hakman, Antalya Tiyatro Atölyesi'ne katılmıştır. Daha sonra oyunculuğa yönelen ünlü sanatçı, İstanbul’a yerleşerek Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’dan mezun olmuştur.

Berk Hakman, 2003 senesinde 'Okul' isimli sinema filminde yer almıştır. 2005 senesinde 'Kırık Kanatlar' isimli dizide oynamıştır. 2006 senesinde ATV ekranlarında yer alan 'Hatırla Sevgili' isimli dizide rol almıştır. 2012 senesinde Show TV ekranlarında yer alan ve büyük kitlelere ulaşan 'Suskunlar' isimli dizide oynamıştır. Ünlü sanatçı günümüzde, Star TV ekranlarında yer alan ve başrollerinde Tolgahan Sayışman, Hande Erçel gibi isimlerin bulunduğu 'Siyah İnci' isimli dizide oynamaktadır. 

Berk Hakman Doğum Tarihi: 14 Ağustos 1981

Berk Hakman Doğum Yeri (Nereli): Ankara, Türkiye

Berk Hakman Burcu: Aslan

Berk Hakman Kilosu: 74

Berk Hakman Boyu: 1.78 cm

Berk Hakman Göz Rengi: Yeşil

Berk Hakman Saç Rengi: Kumral

 

Filmografi

Sinema
YılAdıRolNot
2003OkulErsin 
2006JanjanJanjan - Sadık Karayel 
Saklı Yüzlerİsmail 
2009Kampüste Çıplak AyaklarAliKonuk oyuncu
2012Tepenin ArdıZafer 
Televizyon
YılAdıRolNot
2005Kırık KanatlarHristo 
Seher VaktiDavut 
2006Felek Ne Demek?Şeyda 
2006-2007Hatırla SevgiliDeniz Karayel 
2009Çocukluk Günleri  
2008-2009ES-ESTercan 
2011Mazi Kalbimde YaradırSelim Balkanlı 
2012SuskunlarGurur Kutay / Gazanfer Bircan 
2013-2015KaçakErtan Demir 
2016Hayatımın AşkıKaan Engindeniz 
2017-Siyah İnciVural

2018/01/891591.jpg
2018/01/5876233.jpg
2018/01/1325296.jpg
Kaynak: ankarasonhaber

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Türk yönetmenin virüs konulu kısa filminde Kovid-19 tesadüfü
Türk yönetmenin virüs konulu kısa filminde Kovid-19 tesadüfü
Arazi sınırı tartışmasında komşusunu öldürdü
Arazi sınırı tartışmasında komşusunu öldürdü